Gruppchef - Produktion till Hisselektronik

Intresserad?

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig!

Ansök nu

Hisselektronik, geografiskt beläget i Tyresö, är en oberoende tillverkare av apparatskåp med högkvalitativa styrsystem för hissar. Med branschledande och innovativa produkter samt öppen teknik ska vi flytta gränsen för vad som är möjligt. Vårt uppdrag är att förse marknaden med såväl standardiserade som specialanpassade lösningar och möjliggöra hög flexibilitet, snabb driftsättning och stabil drift.

Vi letar nu efter dig som vill såväl leda som arbeta tätt tillsammans med vårt kompetenta produktionsteam för att  säkerställa den höga kvalitet och effektivitet som våra kunder förväntar sig. Har du dessutom en bakgrund som tekniker och erfarenhet av el och mekanik vill vi gärna höra av dig!

Om tjänsten

Rollen som gruppchef spänner sig över ett brett område där du främst kommer du att fokusera på att planera och bedriva vår produktion. Dagligen arbetar du operativt tillsammans med dina medarbetare i produktionen som besitter hög kompetens inom våra specifika produkter och i nära samarbete med vårt lager/logistik-team. Med din moderna syn på ledarskap där prestigelöshet och tydlig arbetsledning är några av din värdeord säkerställer du en god arbetskultur med medarbetare som såväl utmanas som växer.

Som gruppchef kommer du att sätta din prägel på gruppens arbetssätt och rutiner. Vidare kommer du att se över kommande kompetensbehov och rekrytering. Du ansvarar på sikt också för produktionsavdelningens inköp och avtal och du säkerställer en effektiv och strukturerad produktionsplanering samt materialförsörjning. 

Rollen innebär en unik chans för dig att bli en central nyckelperson med ansvar för att styra och planera produktionen med fullt ansvar för hela leveranskedjan. Du erbjuds ett tydligt mandat med frihet under ansvar samt stora möjligheter att vara med och bidra till vår fortsatta utveckling.

Rollen rapporterar till Hisselektroniks VD.

Din bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande ledande roller inom tillverkande företag. Vi vill att du besitter mycket god teknisk kompetens och är erfaren inom el och mekanik. Du har ett gott affärsmannaskap med en hög förståelse för helheter och ett affärstänk med känsla för vad som skapar resultat. Vidare vill vi att du har en gedigen erfarenhet av MS Excel och produktionsplaneringssystem (med fördel ERP-systemet Monitor). Vi tror att du har en utbildning med, för rollen, relevant inriktning alternativt att motsvarande kompetens har förvärvats på annat sätt.

Som ledare är du såväl lyhörd som kreativ med ett starkt intresse för att skapa och utveckla relationer och dina medarbetare uppfattar dig som en person med mycket energi och en positiv inställning.

Om Hisselektronik

Hisselektronik tillverkar apparatskåp med högkvalitativa styrsystem för hissar. Produktionen sker på plats i våra lokaler i Tyresö, Stockholm. Företaget grundades 2010 och har under åren vuxit till ett företag med 28 anställda. Hisselektronik har en spännande utvecklings- och framtidsplan framför sig med fokus på bl.a. digitalisering samt inträde på nya marknader.

Hisselektronik är också en oberoende leverantör av hisskomponenter, allt från en liten knapp till kompletta hissar. Våra styrsystem är utvecklade i CANopen-Lift vilket medför att det alltid är öppet för omprogammering och tillägg av funktioner. Vårt mål är att våra produkter ska ge kunden ett extra värde med kort installationstid, snabb driftsättning och stabil drift.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Hisselektronik med Boxhill Recruitment. Vill du veta mer, kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Johanna Bergstrand, 073-0250 447 alternativt johanna.bergstrand@bhill.se

Vi behandlar ansökningar löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Ansök nu

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig! Annars kan du skicka in ditt CV till oss så hör vi av oss så fort något som passar din profil dyker upp.

Ansök nu Skicka in CV