IT Security Manager, konsultuppdrag

Intresserad?

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig!

Ansök nu

Vi söker en konsult för interimt uppdrag som IT Security Manager till en av våra kunder i centrala Stockholm.

Om uppdraget

Ditt ansvar omfattar hantering av alla aspekter av IT- och informationssäkerhet hos vår kund. Du kommer planera och utföra olika säkerhetsåtgärder för att skydda verksamhetsdata och information från angrepp, obehörig åtkomst mm. Du blir en nyckelperson inom ditt område. Som IT Security Manager arbetar du brett och övergripande med säkerhetsfrågor, både IT-säkerhet och informationssäkerhet. Under 2021 drivs ett ISO 27000-certifieringsprojekt, vilket kommer bli ditt huvuduppdrag under 2021, i samarbetet med PM/CISO. Organisatoriskt är du placerad inom IT-organisationen.

Vår kund är en av de ledande leverantörerna av kredithanteringstjänster i Norden och Baltikum. De erbjuder tjänster inom kreditscoring, inkasso, köp av fordringar samt meddelande- och betallösningar. De har drygt 400 anställda i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Litauen och Lettland.

Din erfarenhet

Vi söker dig med erfarenhet av att arbeta övergripande med IT-säkerhetsfrågor. Har du varit delaktig i ISO 27000-certifieringsprojekt är det starkt meriterande. Vi tror att du har en akademisk examen i informationsteknik eller liknande. Alternativt förvärvat liknande kompetens på annat sätt. Du pratar och skriver engelska flytande.

Vi söker dig som trivs med att ta initiativ, styra och driva arbetet framåt både självständigt och i grupp med fokus på leverans. Du är lösningsorienterad och förstår vikten av att uppnå balans mellan affärsnytta och säkerhetsnivå. Du har en god samarbetsförmåga och trivs med att röra dig på olika nivåer inom organisationen.

  • Uppdragets start: 2021-02-01
  • Uppdraget omfattning: 100%, med då vi söker två konsulter kan det även vara 70%
  • Placeringsort Stockholm

Ansökan

Vi ser fram emot din intresseanmälan så snart som möjligt, du skickar lätt in dina uppgifter via "ansök här"-knappen.

Har du frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta Petra Törnblom på Boxhill via mail, sms eller samtal. Petra.tornblom@bhill.se alternativt 0760036080.

Ansök nu

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig! Annars kan du skicka in ditt CV till oss så hör vi av oss så fort något som passar din profil dyker upp.

Ansök nu Skicka in CV