Affärskonsult till Navcite

Intresserad?

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig!

Ansök nu

Vill du bidra till framgång och bättre styrning hos våra kunder genom smidiga och professionella implementationer av affärssystem?

Vi är ett konsultföretag som befinner sig i en expansiv fas och arbetar utifrån filosofin att förändringsprocesser ska påbörjas snabbt och avslutas sömlöst. Vi brinner för att hjälpa våra kunder bli effektivare och att ha långsiktiga relationer med dem genom att följa våra kunder från förstudie/uppstart till support. Vi är engagerade och kompetenta konsulter med lång erfarenhet och söker nu dig som delar vår passion!

Din roll

På Navcite ingår du i en organisation med korta beslutsvägar. Vi följer företag från projektering till support av affärssystem och delar ständigt med oss av vår samlade kunskap kollegor emellan. Med vår branschkännedom satsar vi på långsiktighet i varje relation och lösning som presenteras. Vi vill nu bli fler affärskonsulter på vårt kontor i Västerås som täcker Mälardalen med omnejd.

Exempel på arbetsuppgifter i rollen hos våra kunder:

 • Arbeta med process- och kravanalys för affärssystemet Microsoft Business Central samt system som ska integreras hos våra kunder genom workshops, intervjuer mm
 • Planera och koordinera utveckling och kommunicera med intressenter
 • Konfigurera i Microsoft Business Central
 • Koordinera och vara delaktig i systemtester och UAT mot verksamheten
 • Koordinera implementationen och planera go-live samt support
 • Planera och genomföra användarutbildning
 • Bistå i förvaltningsetablering.

Rollen tillhör vårt Västerås-kontor och du blir en viktig person i vårt team. En vanlig dag som affärskonsult hos oss innebär en variation av arbete hos kund, samarbete med kollegor på kontoret och flexibilitet till arbete hemifrån. Resor till kund är ofta över dagen.

Din bakgrund

Vi söker dig som har minst tre års arbetslivserfarenhet från implementationsprojekt av affärssystem.

Vi vill att du har erfarenhet av:

 • Kartläggning av processer och kravanalys genom att genomföra t ex workshops med kund
 • Planering och koordinering av implementationsprojekt
 • Konfiguration i Microsoft Business Central
 • Utbildning av kunden i de processer som omfattas
 • Systemtester och koordination av test
 • Planering av go-live support
 • Förvaltningsetablering.

Det är meriterande om du har bakgrund från ekonomiprocesser som affärskonsult eller controller och förstår frågeställningarna. Det är ett plus om du även arbetat med övriga processer såsom planering, lager och produktion. Därutöver har du goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift. Relevant akademisk utbildning är meriterande till exempel systemvetare, civilekonom eller liknande.

Som person tror vi att du är nyfiken, driven och har en god förmåga att arbeta självständigt. Du är konsultmässig med en lyhörd, proaktiv och positiv attityd. Det är viktigt att du vill lära dig nytt och utvecklas i rollen och kan dela med dig av kunskap och erfarenhet till kollegor.

Vi erbjuder

Vi är ett företag som erbjuder en arbetsplats där individen får utrymme att utvecklas, anta spännande och utmanade uppdrag tillsammans med ett team av kollegor och i nära samarbete med våra kunder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren och vi lägger stort fokus på trivsel och delaktighet.

Din ansökan

Välkommen med din ansökan! Eftersom urvalet sker löpande tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Ansök genom att klicka på ”Ansök här”! I denna rekrytering samarbetar Navcite med Boxhill AB. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Grevillius, tfn: 072-727 62 94, maria.grevillius@bhill.se

#MicrosoftBusinessCentral, #Affärskonsult, #Businessconsultant, #Applicationspecialist

Ansök nu

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig! Annars kan du skicka in ditt CV till oss så hör vi av oss så fort något som passar din profil dyker upp.

Ansök nu Skicka in CV