Systemspecialist inom fastighetssystem

Intresserad?

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig!

Ansök nu

Vill du vara med och forma det framtida HSB genom att vara med och vidareutveckla och förvalta HSBs system för fastighetsförvaltning? HSB Affärsstöd är det nationella IT- och utvecklingsbolaget och tillika navet i HSB:s digitala omställning. Vi befinner oss på en spännande resa där varje individ har en viktig roll. Här erbjuds du en arbetsmiljö med högt i tak och med en varm atmosfär!

Om rollen

HSB har flera system som skapar förutsättningar för en modern och effektiv fastighetsförvaltning. Gemensamt kallas de för ”HSB Fastighet & Medlem” och innefattar systemlösningar som hanterar information om HSBs fastigheter, kunder och medlemmar. Som Systemspecialist inom ”HSB Fastighet & medlem” arbetar du primärt med systemförvaltning av systemet ”Unit4 Property Management (PM)” som fungerar som själva hjärtat i HSBs verksamhet.

Dina arbetsuppgifter består bland annat av: 

  • Hantera dagliga rutiner i systemet
  • Hantera driftslarm, eventuella driftsstörningar och ärenden
  • Analysera, felsöka och utreda incidenter och systemfel
  • Registervård
  • Löpande dialog med drift- och systemleverantörer gällande tex felsökningar, utredningar och rättningar
  • Delta i vidareutveckling och uppgraderingar av systemet
  • Delta i projekt gällande nya processer och rutiner av tjänsten HSB Fastighet & Medlem
  • Vara rådgivande som systemtekniskt kunnig i utvecklingsprojekt.
  • Upprättande samt underhåll av applikationsdokument

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på Kungsholmen i Stockholm.

Din Bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet av daglig systemförvaltning, drift och underhåll av någon typ av affärssystem. Du har grundläggande SQL-kunskap och ett starkt intresse för IT och digitalisering. Du har lätt att sätta dig in i helheten och med det förståelse för integrationer med andra system. Om du har erfarenhet av fastighetssystem så är det starkt meriterande. Du har troligen en relevant högskoleutbildning inom systemvetenskap eller liknande.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är proaktiv, lösningsorienterad med en god analytisk förmåga. Du en initiativtagare med mål- och resultatfokus. Du kommer att arbeta med kunniga kollegor i en mindre grupp och behöver vara flexibel och kunna gå utanför ramarna för att hjälpa till där det behövs.

Vad kan HSB Affärsstöd erbjuda dig? 

En varm arbetsmiljö med högt i tak och snabb förändringstakt, där du erbjuds att vara med och bidra till HSB Affärsstöds fortsatta resa. Du får variation i arbetsinnehållet och goda möjligheter att genom egna initiativ skapa dig unika erfarenheter för framtiden. HSB Affärsstöd verkar i hela Sverige med kontor i Luleå, Stockholm, Göteborg och Malmö. Placeringsort för den här tjänsten är Stockholm.

Organisationen präglas av kärnvärderingarna Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan och beslutsvägarna är korta, vilket innebär att du ges goda möjligheter att påverka. Du får också stor frihet under ansvar i arbetet och HSB försöker alltid – så långt det är möjligt – att hjälpa dig att skapa balans i tillvaron mellan jobb och fritid. Genom att bidra till organisationens framgång kommer dina insatser att värdesättas. Möjligheterna finns hos HSB.

Om HSB Affärsstöd

HSB Affärsstöd är ett kunddrivet bolag inom HSB, vars uppgift är att fånga HSB-verksamheternas behov och omvandla dessa till IT-lösningar, tjänster eller ramavtal. Bolaget ska ansvara för utveckling, förvaltning och support av kundorienterade tjänster och lösningar inom IT till HSB-föreningar och -bolag. HSB Affärsstöd ska också leda utvecklingen inom digitalisering av HSBs processer vilket innebär både etablerandet av nya digitala tjänster och vidareutveckling av befintliga system och tjänster.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar HSB Affärsstöd med Boxhill AB. Du söker tjänsten via "ansök-knappen" i annonsen. Om du har specifika frågor angående tjänsten eller hur du ansöker så är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Petra Törnblom, petra.tornblom@bhill.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig! Annars kan du skicka in ditt CV till oss så hör vi av oss så fort något som passar din profil dyker upp.

Ansök nu Skicka in CV