Service Manager infrastrukturtjänster till HSB Affärsstöd

Intresserad?

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig!

Ansök nu

Vill du vara med och forma det framtida HSB genom att vidareutveckla och förvalta våra infrastrukturtjänster? Vi går mot en industrialiserad och automatiserad infrastruktur och behöver dig som är med och leder arbetet internt.

HSB Affärsstöd är det nationella IT- och utvecklingsbolaget tillika navet i HSB:s digitala omställning. Vi befinner oss på en spännande resa där varje individ har en viktig roll. Här erbjuds du en arbetsmiljö med högt i tak och med en varm atmosfär! Vill du vara med och göra skillnad?

Om rollen

Som Service Manager tillhör du affärsområdet Digitalt Möte inom HSB Affärsstöd och rapporterar till affärsområdeschefen. Du är ansvarig för tjänsterna inom IT-infrastruktur och förstår den strategiska nivån avseende IaaS och du säkerställer att affärsnyttan inom ditt verksamhetsområde uppnås. I rollen ansvarar du för vidareutveckling och förvaltning av våra IT-infrastrukturtjänster och du har ett tätt samarbete med vår outsourcingpartner. Tillsammans ansvarar ni för den totala leveransen inom ramen för prioriterade områden i både IT-utvecklingsprojekt och förvaltning.

Dina arbetsuppgifter består bland annat av:

 • Styra och leda på operativ nivå i samråd med AO-chef
 • Samordna verksamhetens krav och behov
 • Koordinera och administrera pågående verksamhetsnära aktiviteter
 • Samordna uppdrag och aktiviteter med andra förvaltningsobjekt och målområden
 • Ställa krav på berörda utvecklingsprojekt ur ett verksamhetsnära förvaltningsperspektiv
 • Prioritera och besluta inom ramen för förvaltningsplanerna
 • Löpande status- och avvikelserapportering av förvaltningsplan
 • Ansvara för att leveranser blir acceptanstestade och leveransgodkända.
 • Följa upp utfallet av IT-förvaltningens verksamhetskostnader

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på Kungsholmen i Stockholm.

Din bakgrund

Vi vill att du har:

 • Relevant akademisk examen inom IT, såsom systemvetare, dataingenjör, civilingenjör eller liknande. 
 • Flerårig erfarenhet av en likartad roll, vilken hanterar moderna molnbaserade infrastrukturtjänster
 • Nära samarbete med såväl verksamhet som outsourcingpartners.
 • Arbetat med budget och uppföljning.
 • Mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift.

Erfarenhet av fastighetsförvaltnings- och bostadsutvecklingsbranschen samt Pm3 är meriterande.

Personliga egenskaper

Som person är du affärsmässig med starkt mål- och resultatfokus. Du har en analytisk förmåga och kan se helheten. Vi ser även att du besitter god kommunikationsförmåga och är förtroendeingivande. Du trivs med att ha en ledande roll i en organisation som driver ett digitalt förändringsarbete. Du är proaktiv, lösningsorienterad och kan agera snabbt.

Vad kan HSB Affärsstöd erbjuda dig?

En varm arbetsmiljö med högt i tak och snabb förändringstakt, där du erbjuds att vara med och bidra till HSB Affärsstöds fortsatta resa. Du får variation i arbetsinnehållet och goda möjligheter att genom egna initiativ skapa dig unika erfarenheter för framtiden. HSB Affärsstöd verkar i hela Sverige med kontor i Luleå, Stockholm, Göteborg och Malmö. Placeringsort för den här tjänsten är Stockholm.

Organisationen präglas av kärnvärderingarna Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan och beslutsvägarna är korta, vilket innebär att du ges goda möjligheter att påverka. Du får också stor frihet under ansvar i arbetet och HSB försöker alltid – så långt det är möjligt – att hjälpa dig att skapa balans i tillvaron mellan jobb och fritid. Genom att bidra till organisationens framgång kommer dina insatser att värdesättas. Möjligheterna finns hos HSB.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar HSB med Boxhill Recruitment. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Maria Grevillius, tfn 072 727 62 94. maria.grevillius@bhill.se.

Välkommen med din ansökan via ansökningsknappen senast den 31 maj. Urval och intervjuer sker löpande.

Sökord: IT infrastructure, infrastruktur, IaaS, Service Manager,

Ansök nu

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig! Annars kan du skicka in ditt CV till oss så hör vi av oss så fort något som passar din profil dyker upp.

Ansök nu Skicka in CV