Teknikspecialist inom kraftledningar

Intresserad?

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig!

Ansök nu

Vill du vara med och utveckla Sveriges troligen viktigaste infrastruktur – elnätet? Svenska Kraftnät erbjuder dig nu möjligheten att som teknikspecialist inom kraftledningar vara med och bygga landets stamnät 2.0.

Svenska kraftnät befinner sig i en expansiv fas då vi står inför en lång och spännande period av stora investeringar i stamnätet för el - både förnyelse och utbyggnad. I samband med det söker vi dig som vill arbeta som teknikspecialist inom våra kraftledningar.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten innebär en central roll i organisationen med ansvar för att vara med och förvalta, kravställa och bygga morgondagens transmissionsledningar. Tillsammans med dina kollegor på enheten Luftledningsteknik ansvarar ni bl.a. för att tillhandahålla specialistkompetens till både förvaltnings – och projektverksamheten.

Vidare kommer du även att arbeta med kravställandet utav konstruktion, utförande och anläggningsdokumentation. Tillsammans med våra samarbetspartners är du med och bidrar och leder tekniska utredningar. Vi ser dig även som en naturlig deltagare i samarbetsforum inom ledningsteknik.

Under de närmaste åren händer det mycket spännande hos oss. Rollen erbjuder dig möjligheten av att vara med och säkerställa att Sverige aldrig stannar. 

Tjänster är placerad på vårt huvudkontor i Sundbyberg.

DIN BAKGRUND
För att lyckas i rollen ser vi att du har god kunskap ifrån underhåll, projektering, konstruktion eller byggnation av kraftledningar.

Akademisk utbildning med inriktning mot t.ex. maskinteknik, samhällsbyggnad (anläggningsteknik) eller motsvarande kompetens erhållen på annat sätt är ett krav.

DINA PERSONLIGA EGENSKAPER
Varje enskild medarbetare är oerhört viktig för att vi ska lyckas med vårt uppdrag. Av den anledningen lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper när vi rekryterar. För att lyckas i rollen krävs att du är duktig på att arbeta strukturerat och serviceinriktat.

Då rollen innebär att du har många olika kontaktytor ser vi att du med enkelhet skapar relationer på ett förtroendeingivande sätt. Du är van att arbeta självständigt men trivs också bra i samarbete med andra.

ANSÖKAN
I den här rekryteringen samarbetar Svenska Kraftnät med Boxhill Recruitment. Sök tjänsten genom att klicka på “Ansök här” eller dela annonsen med någon du anser har rätt kvalifikationer! Vill du veta mer, kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Johanna Bergstrand, 073-0250 477 eller johanna.bergstrand@bhill.se.

Fackliga representanter är Erik Böhlmark, SACO, tel. 010-475 86 14 och Stefan Ekberg, ST, tel. 010-475 82 91. Du når oss också via e-post: fonamn.efternamn@svk.se.

Välkommen med din ansökan senast den 29:de november 2019. Vi behandlar ansökningar löpande så vi välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG
På Svenska kraftnät händer det mycket - vi är en organisation i förändring. Vi har som mål att bli branschens attraktivaste arbetsgivare. För att nå vårt mål arbetar vi alla utifrån ett personligt ledarskap. Du erbjuds god möjlighet till balans mellan arbete och privatliv, goda förmåner och mycket mer. Som medarbetare hos oss blir du en del i en samhällskritisk organisation där vi värdesätter och strävar efter hög kollektiv intelligens. Det är med samarbete och effektivitet som vi ska uppnå vår vision om att bli ledande för en säker och hållbar elförsörjning.

Svenska kraftnät arbetar för att främja mångfald och motverka diskriminering och ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter till våra rekryteringar. Då vi arbetar med samhällsviktig verksamhet är anställningen säkerhetsklassad och svenskt medborgarskap krävs. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras.

Ansök nu

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig! Annars kan du skicka in ditt CV till oss så hör vi av oss så fort något som passar din profil dyker upp.

Ansök nu Skicka in CV