Förvaltningsansvarig (FA) inom Beslutsstöd

Intresserad?

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig!

Ansök nu

Vill du arbeta i en drivande och koordinerande roll hos en arbetsgivare där du får möjlighet att utvecklas och samtidigt ha balans i livet? Hos Länsförsäkringar prioriterar vi hälsa, mångfald och hållbarhet, helt enkelt för att vi ska kunna göra det bästa för våra kunder.

Som förvaltningsansvarig inom Beslutsstöd driver du förvaltningsplanens aktiviteter i tätt samarbete med kollegor inom både IT och verksamhet. I rollen har du även delaktighet i framtagandet av förvaltningsplanen för ett komplext och centralt objekt. Har du erfarenhet av en liknande roll i ett större företag? Ansök eller Kontakta oss nu!

läs mer om hur det är att jobba hos oss härAvdelningen och gruppen

Avdelningen ”Beslutsstöd” som tillhör Länsförsäkringars IT-avdelning, ansvarar för den totala IT-leveransen inom området Beslutsstöd (Enterprise Data Warehouse and BI/Analytics) och styrning av den outsourcade utvecklingsverksamheten som består av inhouse resurser som sitter på plats på Länsförsäkringars kontor på Gärdet i Stockholm. Verksamheten är uppdragsbaserad och målstyrd med hjälp av årlig förvaltningsplan och projektplaner.

Gruppen bemannas av medarbetare som arbetar med IT-nära förvaltning. I gruppen finns även objektspecialister, arkitekter och modellerare.

Om jobbet

Som Förvaltningsansvarig arbetar du i team bestående av ytterligare en Förvaltningsansvarig samt Förvaltningsledare IT. Det innebär även tätt samarbete med outsourcingpartner (förvaltning/utveckling) samt med driftsleverantör, som båda är placerad inhouse. Du kommer också arbeta i ett tätt samarbete med den verksamhetsnära förvaltningen inom Beslutsstödsobjektet.

Typiska arbetsuppgifter:

  • Du driver och koordinerar aktiviteter utifrån förvaltningsplan och säkerställer att projektleveranser uppfyller ställda krav.
  • Du hanterar och ansvarar för det operativa arbetet, deltar i incidenthantering och bevakar proaktivt IT-komponenternas tillgänglighet och prestanda
  • Du säkerställer att systemdokumentation är uppdaterad
  • Du Samverkar med releaseprojekt och CAB med information och avstämning
  • Du säkerställer att IT-komponenten uppfyller gällande säkerhetsregelverk och ger stöd i riskhantering
  • Du ger stöd till Förvaltningsledare IT med
  • uppföljning och utvärdering av genomförda förvaltningsärenden och förslag på förbättringsaktiviteter i IT-komponenten
  • IT i planering av kommande förvaltningsärenden och
  • Du bidrar vid framtagande av förvaltningsplanen och dess aktiviteter.
  • I Rollen som FA inom beslutsstöd kommer du att driva tekniska plattformsförändringar, såsom uppgradering av SQL servermiljö, införande av lastbalanserare, prestandaförbättrande åtgärder etc.

Vem är du?

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som har erfarenhet från en liknande roll på ett större bolag. Vi förutsätter att du har god erfarenhet av att arbeta enligt processer, det är också en stor fördel om du har erfarenhet av Agila arbetssätt. Erfarenhet och kunskap inom DW, BI, Analytics är också en stor fördel för tjänsten.

I rollen krävs en god övergripande teknisk förståelse. Det är meriterande om du även har förståelse för Arkitektur inom DW/Analytics, (ex Microsoft BI-stack) , teknisk förståelse kring exempelvis hårdvaras sammansättning, eller erfarenhet från Bank och/eller försäkringsbranschen.

Du har en relevant akademisk utbildning eller motsvarande och du behöver behärska både svenska och engelska väl i både tal och skrift.

Personliga egenskaper

Som person har du både det driv som gör att förvaltningsplanens aktiviteter verkställs. Du är en lagspelare med förmåga att samarbeta med både kollegor och partners och du kommunicerar på ett pedagogiskt och tydligt sätt. Du är lösningsorienterad och har en positiv inställning. Du är strukturerad och har förmåga att leverera ”on time” med kvalitet.

Vi erbjuder dig en unik arbetsgivare – våra kunder

Det gör att engagemang, tillit, professionalism och öppenhet är det som driver utveckling hos oss. I vår organisation leder återkoppling och uppföljning av dina prestationer affären framåt. Samma öppenhet som vårt starka varumärke står för strävar vi även efter internt. Mångfald värderas högt i vår verksamhet och vi lägger stort fokus på hälsa för att skapa balans mellan jobb och fritid.

Välkommen till en arbetsgivare som inte är som alla andra!

Mer information och ansökan

I denna rekrytering samarbetar Länsförsäkringar med Boxhill AB. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Du söker enklast tjänsten via "ansök-knappen" i annonsen. På ett enkelt och snabbt sätt bifogar du ditt CV - vi lovar - inga krångliga ansökningsformulär. Om du har specifika frågor angående tjänsten eller hur du ansöker så är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult ann.bender@bhill.se 0722140872.

Varmt välkommen med din ansökan!

För att följa lagar angående Personuppgiftshantering och för att kunna ge dig statusuppdatering under rekryteringen ber vi dig att EJ skicka ansökningar via e-mail utan via Ansökningsknappen.

Om Länsförsäkringar AB

Vi har länsförsäkringsbolagens uppdrag att bedriva gemensamma affärer inom bank och försäkring, utvecklingsarbete och ge service inom områden som skapar effektivitet och
skalfördelar. Vi är en ansvarsfull och attraktiv arbetsgivare som främjar hälsa och bidrar till ett hållbart arbetsliv. Vi vill med en god företagskultur och tydliga värderingar bidra till att attrahera och behålla de bästa medarbetarna. Vi är en lärande organisation med stark tilltro till självledarskap. Tycker du om att leda dig själv och utveckla din fulla potential kommer du att trivas hos oss. Vi arbetar aktivt med mångfald och inkludering.

Ansök nu

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig! Annars kan du skicka in ditt CV till oss så hör vi av oss så fort något som passar din profil dyker upp.

Ansök nu Skicka in CV