Scrum Master

Intresserad?

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig!

Ansök nu

Har du erfarenhet av arbete inom agil metodik och vill delta i Apotekets arbete med att förbättra och utveckla morgondagens e-handelslösningar? Är du även en god kommunikatör och en duktig coach? Då kan den här rollen mycket väl vara din nästa utmaning i karriären!

DIN ROLL

I denna roll kommer du att ansvara för teamets planering och leverans av projekt. Tillsammans med dina kollegor i tvärfunktionella agila team kommer ni att ta er an spännande uppdrag inom Apotekets framtida e-handelslösningar. Som det ser ut idag så finns det totalt sett ett tiotal scrum team som jobbar i SAFe värdeströmmar med synkroniserade tvåveckorssprintar.

Med din höga drivkraft och kommunikationsförmåga fungerar du som en coach för teamet och bidrar i planeringen av leveranserna inom sprintrarna på ett effektivt och värdeskapande sätt. Du samordnar arbetet i teamet och säkerställer att arbetet går framåt, dokumenteras och följer de uppsatta kraven.

Apotekets IT avdelning är beläget på huvudkontoret I Arenastaden i Solna, precis intill Friends Arena och Mall Of Scandinavia. Totalt sett arbetar ca 400 personer på huvudkontoret, varav ca 100 finns inom utveckling.

VEM ÄR DU?

Som person är du kommunikativ, coachande och prestigelös. Har du dessutom erfarenhet ifrån hälso- och/eller sjukvårdsbranschen ser vi det som meriterande. För att framgångsrikt axla rollen som Scrum Master på Apoteket ser vi att du har flerårig erfarenhet av att leda utvecklingsteam inom agil metodik (som t.ex. Scrum eller SAFe). Du behöver nödvändigtvis ej ha en bakgrund som utvecklare men vi vill att du har en god teknisk förståelse som med enkelhet kan sätta dig in i utvecklarnas problematik samt samarbeta kring estimat och lösning.

Vidare ser vi att du har erfarenhet av continuous integration och/eller continuous deployment samt en god förståelse av utveckling där kundnyttan konstant står i fokus.

OM APOTEKET

Apoteket är Sveriges ledande apotekskedja med 393 apotek och 3200 anställda. Vi erbjuder ett brett sortiment av varor och tjänster inom läkemedel och hälsa till privatpersoner, företag och producenter inom vård och hälsa. Ett liv i hälsa är en vision som leder oss att skapa värde för kunder, medarbetare och för samhället i stort. De produkter och tjänster som vi erbjuder bidrar till ett hållbart samhälle genom att visa omtanke för människan och miljön. Vår ambition är att vara ett värdeskapande företag som tar hänsyn till mänskliga rättigheter, arbetsförhållanden, miljö och etiska frågor i hela värdekedjan.

ANSÖKAN

Låter detta intressant? Då vill vi veta mer om dig! Vi arbetar med löpande intervjuer så tveka inte att söka redan idag. I denna rekrytering samarbetar Apoteket med Boxhill. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Johanna Bergstrand, johanna.bergstrand@bhill.se, alternativt 073-0250447.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig! Annars kan du skicka in ditt CV till oss så hör vi av oss så fort något som passar din profil dyker upp.

Ansök nu Skicka in CV