Business Manager till Sigma Young Talent

Intresserad?

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig!

Ansök nu

Motiveras du av att få arbeta tillsammans med andra högpresterande medarbetare och med långsiktiga kundrelationer? Och söker du nästa steg i din karriär som säljare av IT-konsulttjänster? Då är den här möjligheten något för dig!

Som Business Manager på Sigma Young Talent arbetar du med kvalitativ försäljning av konsulttjänster och projektåtaganden i ett av de snabbast växande bolagen i Sigmakoncernen. Inom koncernen finns flertalet existerande kunder som du ges möjlighet att arbete tillsammans med, samtidigt som du också förväntas etablera nya kontakter och samarbeten.

Hos oss får du alla förutsättningar att bli riktigt duktig inom försäljning och affärsmannaskap!

OM ROLLEN

Som Business Manager hos Sigma Young Talent får du ett stort ansvar för bolagets fortsatta framgång och tillväxt. Du blir en del av ett högpresterande team som alla värdesätter samarbete och som tycker om att ha kul på jobbet tillsammans!

Inom Sigmakoncernen finns flertalet kunder som du kommer att ges möjlighet att arbeta med. Dessa är generellt större organisationer och återfinns inom många olika branscher. Du kommer att ingå i olika kundteam och representera Sigma Young Talent och våra tjänster gentemot dessa utvalda kunder.

I ditt uppdrag ingår även att etablera nya kontakter och kundsamarbeten. Detta är en naturlig del för alla som arbetar med försäljning inom Sigma. Du ansvarar för hela samarbetet och relationen till dina kunder och kan själv påverka din kundportfölj efter branscher och bolag som du brinner för.

Vi hjälper våra kunder att växa, att flytta fram sina positioner och att nå sina mål. Som Business Manager på Sigma Young Talent får du arbeta med kvalificerad försäljning av såväl enskilda nyckelkompetenser som med stora, skräddarsydda talangprogram.

Mer konkret innefattar rollen bland annat följande arbetsuppgifter:

·       Driva kundmöten

·       Offert- och avtalsskrivning

·       Merförsäljning

·       Affärsutveckling

·       Prospektering och mötesbokning

·       Säkerställa en kvalitativ leverans till kund

·       Kundvård

Tjänsten är placerad på Sigmas kontor på Valhallavägen i centrala Stockholm.

DIN BAKGRUND

Den sociala gemenskapen i teamet är extremt viktig! Därför är de primära kraven att du som person är utåtriktad, gillar att samarbeta med andra och har nära till skratt.

Vidare söker vi dig med starka resultat från försäljning och runt 2–3 års erfarenhet inom området. Har du jobbat inom IT-bemanning specifikt och ser dig själv ta steget in i konsultbranschen så är det ett klart plus! Du har ett eget driv, trivs med att jobba i ett högt tempo och tycker att det bästa med arbetsdagen är att vara hos dina kunder. Om du utöver ovanstående har akademisk examen så är det meriterande.

Har vi lyckats fånga ditt intresse? Då ser vi fram emot din ansökan!

ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar Sigma med Boxhill Recruitment. Sök genom att klicka på “Ansök här” eller dela annonsen med någon du känner som har rätt matchning! Urval av ansökningar sker löpande så vi hoppas få läsa din ansökan så snart som möjligt! Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Nina Ahlström på tel: 070-275 15 99.


OM SIGMA YOUNG TALENT

På Sigma Young Talent fokuserar vi på talanger inom IT och R&D och bygger morgondagens stjärnor. Vi är specialiserade på att hjälpa våra kunder att växa och att framtidssäkra kompetenser inom IT och R&D, och arbetar uteslutande med unga talanger med 0-3 års arbetslivserfarenhet.

Vi jobbar aktivt med att träffa framtida talanger varje dag och hjälper dem att nå sina karriärdrömmar. Vi är ett konsultbolag där man kan inspireras och ta lärdom av sina kollegor och våra kunder är ofta stora, välkända aktörer inom olika branscher. Vi bygger framtida specialister och har byggt talanger i 30 år.

Sigma Young Talent är en del av den familjeägda Sigma-koncernen som idag är Sveriges största privatägda IT- och teknikkonsultföretag med över 4400 medarbetare i 12 länder. Koncernen ägs av entreprenören Dan Olofsson. Inom Sigma-koncernen jobbar vi aktivt med socialt ansvarstagande och har bland annat ett stort engagemang i välgörenhetsorganisationen Star For Life, vilket vi är mycket stolta över.


Sökord: Business Manager, Kundansvarig, Säljare IT, Säljare, Account Manager, Försäljningsansvarig, Konsultbranschen, Bemanning

Ansök nu

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig! Annars kan du skicka in ditt CV till oss så hör vi av oss så fort något som passar din profil dyker upp.

Ansök nu Skicka in CV