Säljansvarig - tjänsteområde "talangprogrammet"

Intresserad?

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig!

Ansök nu

Om du har du näsa för affärsutveckling, omvärldsbevakning och försäljning kan det här vara rätt för dig! På Sigma vill vi göra skillnad i samhället och verka för en bättre morgondag. Som Säljansvarig - tjänsteområde "talangprogrammet"” på Sigma Young Talent arbetar du med affärsutveckling och kvalitativ försäljning av projektåtaganden i ett av de snabbast växande bolagen i Sigmakoncernen.

Om rollen:

I denna roll som "Talangprogramsansvarig" blir du ansvarig för att fortsätta bygga upp och vidareutveckla den redan framgångsrika produkten till ett nästa steg. Rollen innebär att säkerställa att programmen är konkurrenskraftiga på både kort och lång sikt.

Talangprogrammet är ett utbildningsprogram för att ge nyexaminerade IT-talanger en extra boost och göra det lättare för våra kunder att få in nya talanger i sina verksamheter. Det innebär att nya IT-talanger får en anpassad utbildning inom sitt teknikområde, de får kunskap inom ledarskap, samarbete och gruppdynamik. Samtidigt som de arbetar i våra kunders verksamheter. Young Talent programmen har byggts upp under senaste året, och involverar idag ett stort antal konsulter.

Den mest centrala delen innebär försäljning och prospektering både mot Sigmas befintliga och nya kunder tillsammans med säljare på respektive ort. Det innebär både att stötta övriga säljare i att sälja talangprogrammen, men också egen försäljning. Det finns idag en tydlig affärsplan och en förväntan på att området skall växa, ditt ansvar är att programmet följer och gärna överträffar förväntningarna.

En annan central del är affärsutveckling och omvärldsbevakning, tillsammans med ledningsgruppen kommer du att arbeta fram kommande affärsplaner och målsättningar för området. Din roll växer i takt med bolaget, där du får vara med att påverka och skapa framtidens Young Talent.

Tillsammans skapar vi en bättre morgondag!

Din bakgrund

Den sociala gemenskapen i teamet är extremt viktig! Därför är de primära kraven att du som person är utåtriktad, gillar att samarbeta med andra och har nära till skratt.

Mer specifikt så är du affärsorienterad, har erfarenhet av försäljning och drivs av att bygga upp och vidareutveckla en affär. Om du inte redan har erfarenhet av att bygga upp en affär eller område så är du oerhört sugen på att ta det steget. Du kanske är en vass säljare idag och redo på att ta det vidare till nästa steg, här har du alla förutsättningar att bli riktigt duktig inom produktutveckling och affärsmannaskap!

Området är inom uppbyggnad så det är viktigt att du förutom att du är driven och analytisk även har en stark entreprenörsådra och en stark kundorientering. Den nya generationen ligger dig självklart varmt om hjärtat.

Om Sigma Young Talent

Som en kompass leder oss vår vision om en bättre morgondag till att ständigt hitta nya bättre lösningar. Det spelar ingen roll om det gäller utmaningar för kunder, för medarbetare eller för vårt gemensamma samhälle i Sverige och andra platser i världen. Att använda vårt tekniska kunnande och vår passion för att nå vår vision – det är drivkraften för oss som arbetar på Sigma. 

På Sigma Young Talent fokuserar vi på att hitta nya IT-talanger och att bygga morgondagens stjärnor. Vi jobbar aktivt med att träffa framtida talanger varje dag och hjälper dem att nå sina karriärdrömmar. Vi är ett konsultbolag där talanger kan inspireras och ta lärdom av dina kollegor. Våra kunder är ofta stora, välkända aktörer, ledande inom sina branscher. Våra skräddarsydda Tomorrow Talent Program utbildar vi talanger för att möta våra kunders teknikbehov. Framtiden finns hos dessa unga talanger där morgondagens teknik redan är vardag.

Tjänsten är placerad på Sigmas kontor på Valhallavägen i centrala Stockholm. Har vi lyckats fånga ditt intresse? Då ser vi fram emot din ansökan!

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Sigma med Boxhill Recruitment. Sök genom att klicka på “Ansök här” eller dela annonsen med någon du känner som har rätt profil! Urval av ansökningar sker löpande så vi hoppas få läsa din ansökan så snart som möjligt! Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Petra Törnblom, petra.tornblom@bhill.se

Ansök nu

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig! Annars kan du skicka in ditt CV till oss så hör vi av oss så fort något som passar din profil dyker upp.

Ansök nu Skicka in CV