Scrum Master/Utvecklare

Intresserad?

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig!

Ansök nu

Vill du ha det övergripande ansvaret över ett team som arbetar i unika och högt kravställda projekt och även ges möjligheten att arbeta med utveckling i projekten? Då kan rollen som Scrum Master/Utvecklare på Subset vara rätt utmaning för dig!

Arbetsbeskrivning

Som Scrum Master på Subset är det du som samordnar teamets planering och leverans av projekt. Tillsammans med dina kollegor tar ni er an utmanande projekt åt Sveriges hårdaste kravställare inom t.ex. försvarsindustrin och finansvärlden. Här får du möjlighet att samarbeta med passionerade kollegor som är mycket vassa och kunniga inom sina roller. Tillsammans arbetar ni med hela kedjan i utvecklingsprojekten. Projekten varierar och kan vara både inhouse och externt hos kund.

Som Scrum Master coachar och stöttar du teamet med att organisera sig i utvecklingsprocessen. Du bidrar i planeringen av leveranserna inom sprintarna på ett effektivt och värdeskapande sätt. Du samordnar arbetet i teamet och säkerställer att arbetet går framåt. 

Rollen innefattar bland annat att:

  • Coacha och samordnar teamets planering och leverans av projekt
  • Säkerställa att arbetet följer de högt uppsatta kraven på kvalitet.
  • Säkerställa att arbetet blir dokumenterat.

Det finns även möjlighet att arbeta som utvecklare i projekten (C# alternativt C++).

Subsets fina kontor ligger i Gamla stan, ett stenkast från tunnelbanans röda och gröna linje. Totalt sett arbetar ca 20 personer på Subset med kompetens innefattande systemutvecklare, kryptologer och doktorer i matematik m.m.

Företaget erbjuder en platt organisation med avslappnad stämning och arbetskamrater som delar med sig av sin kompetens. Här har du alla möjligheter att utvecklas!

Vem är du?

Vi söker dig som har arbetat några år som Scrum Master. Du har en bred teknisk kunskap och har antagligen arbetat som utvecklare tidigare (C# och/eller C++). Du har troligen en akademisk utbildning i grunden.

Som person är prestigelös, kommunikativ och coachande. Du är analytisk samt har fattat tycke för problemlösning.

På grund av våra kunders säkerhetskrav kan vi endast anställa personer med svenskt medborgarskap.

Om Subset

Subset AB är ett konsultbolag som levererar IT-säkerhet och utvecklar system till Sveriges hårdaste kravställare. Redan när vi grundades 2007 var målet att bli det företag i branschen som fokuserar absolut mest på kvalitet - idag är vi där. Kunderna är företag och myndigheter inom bland annat försvar, finans och vård. De väljer oss eftersom minsta fel i deras produkter och system kan orsaka förödande konsekvenser för hela verksamheten – och vi bevisar i uppdrag efter uppdrag att vi kan leverera där andra går bet. Vår gedigna specialistkompetens inom högassuransutveckling och kryptologi – och en kvalitetsmedvetenhet utöver det vanliga – gör oss till ett självklart val för kunder vars produkter och system måste hålla måttet.

Våra kunder väljer oss för att:

  • vi utvecklar produkter och system med extremt höga krav på kvaliteten
  • våra råd hjälper dem att uppnå rätt säkerhetsnivå
  • vi har unik kompetens inom systemutveckling, IT-säkerhet och kryptologi

Ansökan               

Låter detta intressant? Då vill vi veta mer om dig! Vi arbetar med löpande intervjuer så tveka inte att söka redan idag. I denna rekrytering samarbetar Subset med Boxhill. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Johanna Bergstrand, johanna.bergstrand@bhill.se, alternativt 073-0250447.

Varmt välkommen med din ansökan!
Ansök nu

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig! Annars kan du skicka in ditt CV till oss så hör vi av oss så fort något som passar din profil dyker upp.

Ansök nu Skicka in CV