Systemförvaltare till Anticimex

Intresserad?

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig!

Ansök nu

Systemförvaltare till Anticimex

Trivs du i en roll mellan affär och IT och vill arbeta med en applikation som förenklar vardagen för dina kollegor och skapar direkt affärsnytta? Då har vi jobbet för dig! Vi söker nu två systemförvaltare inom området Fält som rymmer de applikationer som används av våra fälttekniker.

Om rollen

I rollen som Systemförvaltare ansvarar du för att förvalta de applikationer som stödjer våra fälttekniker i sitt arbete. Det är applikationer för att skapa protokoll utifrån de besiktningar som våra tekniker genomför samt applikationer för planering av teknikernas arbete. Dessa applikationer är en central del av Anticimex verksamhet.

Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av:

  • Att förvalta och vidareutveckla applikationerna
  • Kravhantering – fånga verksamhetens krav, omvandla dessa till utvecklingsbara krav till att agera kravställare mot vår externa IT-leverantör som genomför utvecklingen
  • Incidenthantering i form av 2nd line
  • Testning av kravställd funktionalitet

Du ingår i teamet för Systemförvaltning med ca 12 kollegor som förvaltar 10-talet applikationer. In din roll arbetar du nära verksamheten, lösningsansvariga och våra IT-leverantörer. Din chef är Gruppchef IT.

Vem är du

Vi söker dig som har en bakgrund från systemutvecklingsområdet och som har en gedigen erfarenhet av en liknande roll i en IT-beställarorganisation. Vi ser att du har erfarenhet av kravhantering och kravställning och framförallt test/regressionstest för vidmakthållande av befintlig funktionalitet.

Som person är du analytisk och drivs av att ständigt förbättra. Du gillar en operativ roll där du hanterar både löpande frågeställningar samtidigt som du trivs med att arbeta långsiktigt med att förbättra och vidareutveckla.

Vi erbjuder dig

Vi har påbörjat vår digitaliseringsresa och första steget är att slutföra utrullningen av ett nytt affärssystem. Vi har kommit igång på ett bra sätt inom IoT och vi har en snabbväxande affär inom intelligent skadedjurskontroll. Se gärna vår  Film

På Anticimex får du möjligheten att vara med och bygga en modern, verksamhetsstyrd IT-avdelning. Du får en spännande vardag där din tid spenderas mellan bolagets olika verksamhetsområden och teknik. Vi har en stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till personlig utveckling och fortlöpande utbildning. I rollen som Systemförvaltare har du möjligheten att ständigt utmana för att förbättra bolagets digitaliseringsresa tillsammans med ambitiösa och drivna kollegor!

Vårt huvudkontor i Marievik vid Liljeholmen är ett modernt aktivitetsbaserat kontor där målsättningen har varit att skapa en inspirerande miljö som gynnar samverkan mellan medarbetare. Kika gärna in!  Kontor 
Vi är stolta över våra värderingar: Trust, Innovation, Passion. De genomsyrar hela företaget och vi lever efter dem varje dag. Hos oss har vi en familjär stämning och alla är lika värda, oavsett ålder, kön och etnicitet. Vi vet att olika bakgrunder och erfarenheter är berikande för vårt dagliga arbete både internt och i mötet med våra kunder.

Ansökan

Din ansökan vill vi gärna ha så snart som möjligt! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum 10 februari 2019.
I denna rekrytering samarbetar Anticimex med Boxhill AB. Har du frågor om tjänsten eller hur du ansöker är du välkommen att kontakta Maria Grevillius, tfn: 072-727 62 94 maria.grevillius@bhill.se

Välkommen med din ansökan!

Anticimex är det moderna serviceföretaget inom skadedjurskontroll, matsäkerhet, fuktkontroll, husbesiktningar och brandskydd. Genom förebyggande åtgärder, ny digital teknik och hållbara lösningar skapar vi hälsosamma miljöer för både företag och privatpersoner runt om i världen. Med ca 4 400 anställda i 17 länder, varav 1400 i Sverige, hade vi under 2016 en sammanlagd omsättning på ca 4,5 miljarder kronor.

Ansök nu

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig! Annars kan du skicka in ditt CV till oss så hör vi av oss så fort något som passar din profil dyker upp.

Ansök nu Skicka in CV