Lösningsansvarig till Anticimex

Intresserad?

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig!

Ansök nu

Lösningsansvarig till Anticimex

Vill du jobba med ett av Sveriges ledande varumärken, duktiga medarbetare och spännande IT-utveckling? Motiveras du av att vara navet mellan verksamhet och IT? Är du lösningsorienterad och drivs av att ständigt förbättra? I denna roll får du möjlighet att påverka i en nyckelposition och göra avtryck. Intresserad? Då vill vi höra från dig! 

Ditt nya jobb

Som Lösningsansvarig på Anticimex ansvarar du för teknisk utveckling och förvaltning av system inom ett verksamhetsområde. Rollen vi söker ansvarar för verksamhetsområdet Fält som omfattar systemstöd för våra fälttekniker. I dialog med verksamheten säkerställer du att lösningen uppfyller rätt behov med digitalt stöd och informationsmodell samt att lösningen följer satta processer. Du har en nyckelroll där du företräder ditt område inom IT och verksamheten i olika beslutande forum.

Du jobbar tätt ihop med verksamhet, systemförvaltare och leverantörer. Du analyserar, samlar in information och rekommenderar lösningar som gör det möjligt för Anticimex att uppnå sina mål och därmed överträffa våra kunders önskemål och upplevelse!

Dina arbetsuppgifter:

  • Ansvara för att verksamhetens behov av IT-stöd tillgodoses inom området
  • Upprätta och underhålla en förvaltningsplan samt arbete med att ta fram budget för lösningsområdet
  • Ansvara för att prioritera de aktiviteter som ska genomföras inom lösningsområdet
  • Säkerställa att aktiviteter som är identifierade i förvaltningsplanen genomförs enligt plan
  • Tillsammans med systemförvaltare och arkitekt föreslå tekniska lösningar som verksamheten har behov av
  • Vara uppdaterad med interna och externa förändringar som påverkar lösningsområdet

Du ingår i teamet för Systemförvaltning med ca 12 kollegor som förvaltar 10-talet applikationer. In din roll arbetar du nära verksamheten, lösningsansvariga och vår IT- leverantörer och rapporterar din leverans till ett förvaltningsråd och din chef i linje är Gruppchef IT.

Vem är du?

Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet av en liknande roll i en IT-beställarorganisation. Du har bred teknisk kompetens och har sannolikt arbetat med standardsystem tidigare. 

Du har god förståelse för applikationssidan och frågeställningar som handlar om drift och förvaltning samt beroendena dem emellan. I rollen tar du ett övergripande lösningsansvar, dvs din lösning ska passa in i omgivande IT-miljö. Du har tidigare arbetat i roller nära verksamheten. Du ett stort intresse av digitalisering och teknik kopplat till verksamhetsutveckling.

Som person är du prestigelös och trygg i dig själv och tydlig i din kommunikation med andra. Du är bra på att koordinera och gillar att ha ordning och reda. Du drivs av ett ständigt lärande och kommer med förslag på lösningar och utvecklar och förbättrar gärna. 

Vi lägger stor vikt vid att du agerar lyhört och lyssnar till organisationens behov, har en god samarbetsförmåga samt bygger nya och vårdar etablerade relationer till dina kollegor.

Du har en relevant examen från en högskoleutbildning eller motsvarande riktat mot System/IT.

Vi erbjuder dig

Vi har påbörjat vår digitaliseringsresa och första steget är att slutföra utrullningen av ett nytt affärssystem. Vi har kommit igång på ett bra sätt inom IoT och vi har en snabbväxande affär inom intelligent skadedjurskontroll, se gärna vår Film

På Anticimex får du möjligheten att vara med och bygga en modern, verksamhetsstyrd IT-avdelning. Du får en spännande vardag där din tid spenderas mellan bolagets olika verksamhetsområden och teknik. Vi har en stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till personlig utveckling och fortlöpande utbildning. I rollen som Lösningsansvarig har du möjligheten att ständigt utmana för att förbättra bolagets digitaliseringsresa tillsammans med ambitiösa och drivna kollegor!

Vårt huvudkontor i Marievik invid Liljeholmen är ett modernt aktivitetsbaserat kontor där målsättningen har varit att skapa en inspirerande miljö som gynnar samverkan mellan medarbetare. Kika gärna in!  Kontor  

Vi är stolta över våra värderingar: Trust, Innovation, Passion. De genomsyrar hela företaget och vi lever efter dem varje dag. Hos oss har vi en familjär stämning och alla är lika värda, oavsett ålder, kön och etnicitet. Vi vet att olika bakgrunder och erfarenheter är berikande för vårt dagliga arbete både internt och i mötet med våra kunder.

Ansökan

Din ansökan vill vi gärna ha så snart som möjligt! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum 10 februari 2019.
I denna rekrytering samarbetar Anticimex med Boxhill AB. Har du frågor om tjänsten eller hur du ansöker är du välkommen att kontakta Jessica Fohlin 070-431 69 37, jessica.fohlin@bhill.se

Välkommen med din ansökan!

Anticimex är det moderna serviceföretaget inom skadedjurskontroll, matsäkerhet, fuktkontroll, husbesiktningar och brandskydd. Genom förebyggande åtgärder, ny digital teknik och hållbara lösningar skapar vi hälsosamma miljöer för både företag och privatpersoner runt om i världen. Med ca 5 500 anställda i 17 länder, varav 1400 i Sverige, hade vi under 2017 en sammanlagd omsättning på ca 6 miljarder kronor.

Ansök nu

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig! Annars kan du skicka in ditt CV till oss så hör vi av oss så fort något som passar din profil dyker upp.

Ansök nu Skicka in CV