Konsultchef

Intresserad?

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig!

Ansök nu

Vill du vara med och utveckla en växande konsultverksamhet inom IT & Engineering? Motiveras du av ständig utveckling och att göra lönsamma affärer? Modis växer och söker en affärsfokuserad Konsultchef som vill utveckla vår konsultverksamhet inom IT & Engineering tillsammans med våra kunder och konsulter.

OM JOBBET

Vi lever i en komplex värld där teknik driver fram konstant förändring. En värld som behöver rätt individer på rätt plats - det är här Modis kommer in! Som Konsultchef får du en central och mycket viktig roll när det gäller att hjälpa våra kunder att hitta den perfekta matchningen mellan konsult och kunduppdrag.

I rollen som Konsultchef arbetar du nära kandidater, konsulter och kunder varje dag. Du får ett självständigt jobb där du ansvarar för hela bemanningsprocessen, från kontakt med kund där du tar kravprofil till annonsering, search, intervjuer och tillsättning av konsult med rätt kompetens. Som Konsultchef handlar en stor del i ditt arbete om att utveckla och vårda relationen både med dina anställda konsulter och med dina kunder samt att se till att rätt kompetens rekryteras in.

Du blir en viktig kugge i vår fortsatta tillväxt inom IT & Engineering och en efterlängtad kollega till teamet som värdesätter samarbete och tycker om att ha kul på jobbet. Vi hoppas att du kommer in med en härlig energi och ett tydligt affärsdriv - här får du utrymme att påverka och göra skillnad! Genom att tillhöra oss på Modis kommer din vardag att vara varierad med många kontaktytor och ständiga utmaningar. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella nätverk.

Tjänsten som Konsultchef i Stockholm är placerad på vårt kontor i Solna Business Park och du rapporterar till vår Regional Manager i Stockholm.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen behöver du ha god erfarenhet inom IT eller Engineering och ett stort intresse av teknik. Antingen har du tidigare erfarenhet som konsultchef eller så kanske du själv har jobbat som IT- eller teknikkonsult och vill ta en ledande roll. Vi ser det som mycket meriterande om du har ett befintligt nätverk av kontakter inom konsultbranschen. 

Precis som vi presterar du på topp när du får möjlighet att ta eget ansvar i ett högt tempo och att du inte är rädd för att ta snabba beslut. För att trivas hos oss behöver du tycka om att arbeta i ett snabbväxande företag med korta beslutsvägar och högt tempo.

Som Konsultchef behöver du ha ett stort intresse för andra människor och drivas av att skapa bra relationer till kunder, kandidater, konsulter och kollegor. Du är målinriktad, affärsdriven och motiveras av att bygga och bibehålla goda relationer med både kunder och konsulter. Som person är du optimistisk, engagerad och har en stark drivkraft samt god förmåga att stimulera och motivera andra i din omgivning. Att du även tycker att det är viktigt att ha roligt på jobbet ser vi som en självklarhet.

KONTAKT

Modis samarbetar med Boxhill Recruitment i den här rekryteringen så sök genom att klicka på “Ansök här” eller dela annonsen med någon du känner som har en perfekt matchning! Urval av ansökningar sker löpande så vi hoppas få läsa din ansökan så snart som möjligt! Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Nina Ahlström på tel: 070-275 15 99.

Vi ser fram emot din ansökan!

OM MODIS

Modis är Adecco Groups internationella varumärke, specialiserat på förmedling av de vassaste IT-och ingenjörskompetenserna. Vi finns representerade i 20 länder och har 35000 konsulter inom IT, Engineering och Life Science. I Sverige finns vi representerade i Stockholm, Göteborg, Västerås och Linköping. Läs mer på https://www.modis.com/sv-se/

Sökord: Business Manager, Konsultchef, Business Unit Manager, Consultant Manager, IT-konsult, Teknikkonsult, Ingenjör, Konsult, Konsultbranschen, Bemanning

Ansök nu

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig! Annars kan du skicka in ditt CV till oss så hör vi av oss så fort något som passar din profil dyker upp.

Ansök nu Skicka in CV