Förvaltningsansvarig till Länsförsäkringar AB

Intresserad?

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig!

Ansök nu

Vill du vara kittet mellan verksamhet, applikationsutveckling och drift och bidra i det dagliga arbetet med att säkerställa att våra IT-applikationer lever upp till förväntade servicenivåer och till de förvaltningsmål som är beslutade?

Vi söker dig som har god teknisk förståelse och brinner för att driva aktiviteter i gränslandet mellan IT och verksamhet å ena sidan och våra IT-leverantörer å den andra.  

Om jobbet

Som förvaltningsansvarig inom förvaltningsobjektet Livstöd arbetar du med en handfull applikationer som används inom Affärsområde Liv.

Din huvudsakliga roll är att operativt säkerställa att förvaltningen uppnår överenskomna servicenivåer och fastställda mål enligt förvaltningsplanen inom i första hand daglig IT-drift för ett antal applikationer. Du har en aktiv dialog med verksamhet och underleverantörer och rapporterar till Förvaltningsledare IT.

Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att:

  • Planera och hantera daglig IT-drift med utgångspunkt i ITIL
  • Samverka med verksamheten och hantera beställningar på förändringar eller justeringar till våra leverantörer
  • Säkerställa att leveranser från våra leverantörer är korrekta
  • Granska estimat och följa upp kostnader för beställningar
  • Föreslå och driva förbättringar avseende både IT-komponenter och våra arbetssätt och rutiner i första hand inom aktuellt ansvarsområde.  

Rollen är placerad på Länsförsäkringar AB:s IT-avdelning och du ingår i ett förvaltningsteam med 10-talet kollegor. Du arbetar tillsammans med övriga förvaltningsansvariga, IT-arkitekter, objektspecialister, verksamhetsspecialister och förvaltningsledare samt externa leverantörer till applikationerna. Du medverkar i olika forum såsom dagliga fokusmöten, sprintplaneringsmöten och retrospectives.

Vem är du?

Vi söker dig som har IT-teknisk bakgrund. Kanske har du tidigare arbetat i några år som systemutvecklare och/eller med driftsfrågor/infrastruktur i en liknande roll. Du trivs i en roll i gränslandet mellan verksamhet och IT där du blir kittet mellan verksamhet, applikationsutveckling och drift i operativa frågor. Du förstår teknik och komplexa sammanhang.

Det är meriterande om du har akademisk examen inom IT eller likvärdig utbildning. Erfarenhet av livförsäkring är meriterande samt om du tidigare arbetat med outsourcad verksamhet.

Vi ser att du är en strukturerad och noggrann person med god analytisk förmåga och som har förståelse för komplexa flöden och beroendesamband. Du har stort fokus på problemlösning och har förmåga att kommunicera på ett pedagogiskt och tydligt sätt. Du bidrar och samarbetar väl med kollegor och samarbetspartners. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.

Om oss

Inom IT-enheten ligger ansvaret för den IT-verksamhet som bedrivs inom Länsförsäkringar AB-koncernen samt den IT-verksamhet som lagts ut till externa leverantörer. IT-avdelningen ansvarar för utveckling, förvaltning och drift av Länsförsäkringars IT-lösningar vilket även omfattar ansvar för arkitektur, leverantörsstyrning, IT-säkerhet och Inköp.

Livstöd är det förvaltningsområde på IT som stödjer Affärsenheten Liv, vilken har fokus på pensionslösningar för våra kunder. Några av de affärskritiska applikationerna inom objektet är säljstöd, kanal- och domäntjänstelager. Dessa försörjer även vårt digitala kundmöte via vår hemsida och Mobilapp. Den tekniska plattformen för applikationerna är Microsoft .Net och BizTalk.

Engagemang, tillit, professionalism och öppenhet är det som driver utveckling hos oss. I vår organisation leder återkoppling och uppföljning av dina prestationer affären framåt. Samma öppenhet som vårt starka varumärke står för strävar vi även efter internt. Mångfald värderas högt i vår verksamhet och vi lägger stort fokus på hälsa för att skapa balans mellan jobb och fritid.

Mer information och ansökan

Låter detta intressant? Då vill vi veta mer om dig! Vi arbetar löpande med intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte att söka redan idag, dock senast den 20 januari 2019. Ansök genom att klicka på ”Ansök här”!

I denna rekrytering samarbetar Länsförsäkringar AB med Boxhill AB. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Grevillius, ansvarig rekryterare, på telefon 072-727 62 94 eller via maria.grevillius@bhill.se.

Länsförsäkringar AB-koncernen har länsförsäkringsbolagens uppdrag att bedriva gemensamma affärer inom bank och försäkring, bedriva strategiskt utvecklingsarbete och ge service till bolagen inom områden som skapar effektivitet och skalfördelar. Allt för att skapa förutsättningar för länsförsäkringsbolagen att bli framgångsrika på sina respektive marknader.

Läs mer om oss: https://www.lansforsakringar.se/privat/om-oss/om-lansforsakringsgruppen/lansforsakringar-ab/


Sökord: Förvaltning, maintenance, förvaltningsansvarig, maintenance manager, IT-koordinering

Ansök nu

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig! Annars kan du skicka in ditt CV till oss så hör vi av oss så fort något som passar din profil dyker upp.

Ansök nu Skicka in CV