Teknisk support

Intresserad?

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig!

Ansök nu

SafeLine Sweden, som finns i Tyresö utanför Stockholm, är ett ”Superföretag” som ligger tekniskt i framkant inom sitt område. De söker nu förstärkning till supportteamet, en rådgivande roll mot kunderna kring högteknologiska produkter av nischade tillbehör till hissbranschen. Placering är på huvudkontoret i Tyresö där du kommer att arbeta som Teknisk Support mot företagets befintliga och nya kunder.

Rollen

Arbetsuppgifterna som teknisk support är mycket varierande och du kommer att ta emot inkommande samtal och mail, där du är rådgivande och hjälper kunderna med deras behov och önskemål. Du tar emot garantier och ser till att dessa får rätt åtgärd.

I dina arbetsuppgifter ingår även att ta fram kostnadsförslag till kunderna och uppdatera manualer. När det kommer nya produkter gör du också avprovningar för att säkerställa ny mjukvara samt utför tester, allt för att kunna ge kunderna bra feedback. Här kommer du att ha egen tid till att lära känna produkterna. Du ger även förslag på förbättringar och föreslår nya produkter och lösningar för kunderna som kan hjälpa dem i deras verksamhet.

Det är viktigt att man ser sig själv arbeta långsiktigt i företaget och med stort engagemang och intresse för tekniska produkter inom elektronik.

Din bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet av teknisk support och har el-tekniskt gymnasium eller motsvarande. Du har kanske jobbat som svagströmselektriker/larmtekniker tidigare och har viljan av att lära mer. Du har stort tekniskt intresse och då det är viktigt för dig att kunderna är nöjda, är du engagerad, lyhörd och rådgivande.


Du har följande erfarenhet

Några års erfarenhet av teknisk support/service inom elektronik och/eller el

Kan läsa el-schema och gärna även på komponentnivå

Du kommunicerar flytande på svenska och engelska, både skriftligt och muntligt

Kan utföra test och avprovning på mjukvara

För att trivas i rollen är du självgående och har god förmåga att själv se vad som behöver göras. Du är även bra på att formulera dig så andra förstår och du har god struktur och tycker om ordning och reda. 

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar SafeLine med Boxhill Recruitment.

Urval och intervjuer sker löpande. Du söker enklast tjänsten via "ansök-knappen" i annonsen.

Om du har specifika frågor angående tjänsten eller hur du ansöker så kan du skicka ett e-mail till ansvarig rekryteringskonsult - nina.juthage@bhill.se.

För att kunna efterleva lagar angående Personuppgiftshantering och för att kunna ge dig statusuppdatering under rekryteringen ber vi dig att EJ skicka ansökningar via e-mail utan via Ansökningsknappen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om SafeLine

SafeLine Sweden är ett svenskt företag som har sina rötter i Tyresö, strax söder om Stockholm. Företag har vuxit stabilt och haft en stark tillväxt som tagit dem utanför Sverige, vilket gör att de nu är ca 100 medarbetare representerade i 25 länder. Det finns även kontor i Danmark, Norge, Tyskland, Belgien och England. Företagets framgångar har uppmärksammats i näringslivet och de har i flera år i rad blivit utnämnda till Gasellföretag och fått utmärkelsen Superföretag.

SafeLine är den största oberoende tillverkaren som är specialiserade på säkerhetsprodukter för hissar i Europa. De tillverkar högkvalitativa produkter som är enkla att installera och enkla att konfigurera. Produkterna är skräddarsydda för hissbranschen och tillverkas och utvecklas i fabriken strax utanför Stockholm. Deras egen design och utveckling har givit företaget dess framgångar. Läs gärna mer på www.safeline-group.com/sv/

Ansök nu

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig! Annars kan du skicka in ditt CV till oss så hör vi av oss så fort något som passar din profil dyker upp.

Ansök nu Skicka in CV