Teknisk Systemförvaltare till Friskis&Svettis Stockholm

Intresserad?

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig!

Ansök nu

Vi söker en teknisk systemförvaltare till Friskis&Svettis Stockholm.

Arbetsbeskrivning

Som teknisk systemförvaltare ingår du i ett litet IT-team vilket gör att du får en bred och självständig roll. Ditt huvudsakliga ansvarsområde är system- och applikationsförvaltning - att systemen fungerar effektivt utan driftstörning och att de vidareutvecklas på ett smart sätt. En del av lösningarna driftas inhouse och andra hos leverantörer. Det innebär att du arbetar operativt och samtidigt har ett nära samarbete med drift- och systemleverantörer. I rollen som teknisk systemförvaltare hanterar du också interna supportärenden. Vissa löser du själv och andra tas vidare till berörda parter, både internt och externt.

Vid implementation av nya system och lösningar är du teknisk projektledare. Du har ett nära samarbete med verksamheten, till exempel när det gäller kravställning på nya systemlösningar, för att möta verksamhetens kvalitets- och effektivitetsmål. Du är också delaktig i konceptutveckling och uppstart av nya träningsanläggningar ur ett tekniskt perspektiv.

Vem är du?

Vi söker dig som har en bred teknisk erfarenhet och trivs med att arbeta självständigt. Du har arbetat som Windows-tekniker och har några års erfarenhet av server- och applikationsdrift. Den tekniska miljön består i huvudsak av Windows och till viss del Mac. Vi tror också att du har erfarenhet av affärssystem och BI-lösningar. Du har förmågan att sätta dig in i verksamhetens behov av effektiva lösningar, har ett stort teknikintresse, gillar problemlösning och är van att arbeta med kravställning mot leverantörer och partners.

Om F&S Stockholm

Friskis&Svettis Stockholm grundades 1978 och är Sveriges största idrottsförening. Vi har idag över 89 000 medlemmar, cirka 160 anställda och 1 700 ideellt engagerade ledare, tränare och värdar spridda på 17 anläggningar i och runt Stockholm.Vi är en ideell medlemsförening och vår verksamhetsidé är att erbjuda lustfylld och lättillgänglig träning av hög kvalitet för alla. 

Ansökan

Låter detta intressant? Då vill vi veta mer om dig! Vi arbetar med löpande intervjuer så tveka inte att söka redan idag.

I denna rekrytering samarbetar Friskis&Svettis med Boxhill. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Petra Törnblom, petra.tornblom@bhill.se, tfn 0760036080. Varmt välkommen med din ansökan senast den 18 november! 

 

Ansök nu

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig! Annars kan du skicka in ditt CV till oss så hör vi av oss så fort något som passar din profil dyker upp.

Ansök nu Skicka in CV