Specialist inom övervaknings-plattformar

Intresserad?

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig!

Ansök nu

Vårt Erbjudande

Som arbetsgivare letar Skandia efter personer med engagemang och vilja att förändra. Vi har en historia av ständiga innovationer, så nyfikenhet och vilja att lära nytt är viktigt för oss. Det vi vill att våra kunder ska känna i kontakten med oss är att vi är öppna, enkla och engagerade. Att sätta kunden i fokus är en annan viktig del. Vi värdesätter också samhällsengagemang, att man vill bidra i större sammanhang och brinner för det man gör. Förutom spännande karriärmöjligheter har du som medarbetare en rad förmåner som ger dig trygghet.  

Beskrivning av rollen

Vi erbjuder en spännande roll som specialist i teamet som ansvarar för våra övervakningsplattformar. Din primära uppgift kommer vara att vidareutveckla och förvalta vår APM-plattform (Appdynamics). Parallellt med APM kommer du även att arbeta med förvaltning och utveckling andra plattformar som vi använder för att leverera vår samlade övervakningsförmåga. Detta innefattar även produkter som SPLUNK, SCOM och SolarWinds.

Skandias övervakningsområde är inne i en intressant förändring och genomgår en förflyttning, dels så vill vi öka vår proaktiva förmåga samt vår förmåga att visualisera och förstå våra användare och kunders digitala upplevelse.

Du kommer spela en viktig roll i denna utveckling samt bidra till att utveckla Skandias övervakningsplattform som helhet.

Vem är du?

Först och främst har du ett stort intresse för teknik, och då framförallt övervakning. Du drivs av att utveckla området och själv vidareutvecklas. För rollen behöver du kunna se helheter och samband. Du behöver ha en förmåga att tänka och agera proaktivt och långsiktigt.

Vi söker dig som vill vidareutvecklas inom det här området. Antingen arbetar du med Appdynamics idag eller ser detta som en möjlighet att få en djup kunskap inom det. Du har erfarenhet av IT-infrastruktur och kunskap inom övervakning i en Microsoftbetonad miljö.

Har du erfarenhet av följande är det meriterande:

  •       SPLUNK
  •       Applikation performance monitoring
  •       Real- och enduser monitoring
  •       ITSM verktyg exempelvis Service Now
  •       Systemintegrationer mellan övervakningssystem och ITSM-verktyg

Om Skandia

Skandia är en av Sveriges största, oberoende och kundstyrda bank- och försäkringskoncerner. Vi har gett människor ekonomisk trygghet i 160 år och har en stark tradition av pionjäranda, produktutveckling och samhällsengagemang. Vi skapar rikare liv för människor med hjälp av lösningar inom sparande, pension, ekonomisk trygghet, och genom att underlätta för dem att fatta kloka beslut om sin ekonomi. Vi har 2 miljoner kunder i Sverige och Danmark, ett förvaltat kapital på 578 miljarder kronor och 2 500 anställda. Läs mer på www.skandia.se.

På Skandia har alla medarbetare har möjlighet att arbeta ideellt för stiftelsen Idéer för livet – på betald arbetstid. Läs mer om Idéer för livet 

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Skandia med Boxhill AB. Har du frågor om tjänsten eller hur du ansöker är du välkommen att kontakta Petra Törnblom 0760-03 60 80 (petra.tornblom@bhill.se).

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig! Annars kan du skicka in ditt CV till oss så hör vi av oss så fort något som passar din profil dyker upp.

Ansök nu Skicka in CV