Rekryteringskonsult

Intresserad?

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig!

Ansök nu

 

 

Vad kan vi erbjuda dig?

Du blir en viktig del av Boxhill - en arbetsplats som präglas av energi, arbetsglädje och professionalism. Hos oss får du utvecklas inom rekrytering och vara med på en resa med målsättning att vara Sveriges ledande rekryteringsföretag inom Digital, IT och Chefsrekrytering.

Vi arbetar med några av Sveriges mest välkända och framgångsrika företag som kunder. Vi välkomnar att våra konsulter deltar i vårt ständiga förbättringsarbete och är måna om att våra konsulter ständigt utvecklas vidare.

Arbetsuppgifter

Som Rekryteringskonsult på Boxhill arbetar du med alla delar i rekryteringsprocessen samtidig som du har ansvar för att driva den framåt. 

I dina arbetsuppgifter ingår att ständiga dialoger med personer som önskar nya utmaningar inom arbetslivet och konsultativ försäljning. Vi arbetar med ett nätverkande arbetssätt och utökar ständigt vårt kund- och kandidatnätverk

Boxhill sätter stor vikt vid professionalitet och etik i alla kontakter vi genomför. Hos oss är det en självklarhet att ha ett nätverkande arbetssätt och en ständig uppdaterad förståelse för rörelserna på arbetsmarknaden.

Vi kan erbjuda dig som vill utvecklas inom rekrytering att vara med på en resa med målsättning att vara Sveriges ledande IT-rekryteringsföretag för seniora och ledande tjänster inom IT. Vi har lång erfarenhet och en väluppbyggd struktur inom företaget som vi gärna delar med oss av. Du kommer in i en erfaren grupp med ambitioner och du kommer att få möjlighet att påverka vår väg framåt i ett gäng engagerade och kompetenta kollegor.

Din bakgrund

Vi tror att du har en bakgrund inom Rekrytering som konsultchef eller att du kommer från en position inom IT-organisationen där du deltagit i rekrytering. Om du har en akademisk examen så är det meriterande.

Vi sätter stor vikt vid personliga egenskaper. För att passa hos oss är du professionell och driven. Du är nyfiken och gillar att sätta dig in i och förstå verksamheter och organisationer. Du gillar att ha kvalitativa kontakter med många personer, både kunder och potentiella arbetstagare, dagligen. Du ser möjligheter, lösningar och bidrar till ett positivt arbetsklimat och teamkänsla.

Om oss 

Boxhill erbjuder headhunting och Executive Search till ledande positioner och specialisttjänster inom IT. Vi har lång erfarenhet av framgångsrik rekrytering av IT-chefer, specialister och andra nyckelpersoner inom IT. Vi arbetar med några av Sveriges mest framgångsrika företag som kunder.

För att anställa rätt person är det avgörande att ha kunskap och förståelse om företagets verksamhet och utmaningar. Insikten i vad som attraherar nya medarbetare är av högsta betydelse. Med kunskap om våra kunders kultur, mål och visioner har vi en tydlig bild över vem som behövs rekryteras. Vår uppgift är attrahera de personer som gör skillnad hos våra kunder, som passar just deras organisation.

Vi har vårt kontor mitt i centrala Stockholm. Det är både lätt att hitta och tas sig till oss. 

Läs mer om oss på www.bhill.se och www.boxhillexecutive.se

Ansökan

Om du är intresserad av tjänsten så kontakta gärna Nina Ahlström nina.ahlstrom@bhill.se 070-2751599 för en dialog. Vi välkomnar givetvis också ditt CV via länken nedan. Ansökningar kommer att hanteras och bearbetas löpande så vänta inte med att kontakta oss.

Vi ser fram emot en givande dialog med dig. Varmt välkommen med ditt intresse!

 

Sökord: Rekrytering Talent Aquisition Rekryteringskonsult Recruiter Recruiting Talent Management 

Ansök nu

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig! Annars kan du skicka in ditt CV till oss så hör vi av oss så fort något som passar din profil dyker upp.

Ansök nu Skicka in CV