Interim IT-chef, driftchef, CIO, CTO för uppdrag hos kund

Intresserad?

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig!

Ansök nu

Vi söker kontinuerligt efter personer med ledarerfarenhet inom IT för våra interima uppdrag som exempelvis IT-chef, CIO, utvecklingschef, driftschef, kommersiella chefer eller förändringsledare med digital kompetens.

Möjlighet som Interim konsult

Tycker du att det är intressant att under en avgränsad period gå in i uppdrag som ledare och exempelvis genomföra en förändring, ett uppdrag eller att leda en grupp under en begränsad period? Då kan detta vara möjligheten för dig. 

Vi på Boxhill Interim har vill gärna ha kontakt med dig som vill arbeta som interimchef eller interim konsult inom IT management. När vi får in uppdrag som matchar din kompetens och dina önskemål kontaktar vi dig och presenterar det specifika uppdraget. Uppdraget kan ske i form av anställning hos Boxhill eller som underkonsult till Boxhill.

Vem är du?

För att passa som interrimchef hos oss tror vi att du har:

  1. En gedigen erfarenhet och en framgångsrik karriär som chef och ledare inom IT
  2. Erfarenhet av att framgångsrikt leda och driva förändringsarbete.
  3. Erfarenhet av att manövrera i komplexa organisationer och situationer och förmåga till anpassa dig efter situation och kultur.
  4. Vana att hantera intressenter och stakeholders.
  5. Du har god kommunikationsförmåga och personlig integritet och mognad.
  6. Du har god kunskap av moderna arbetsmetoder och processer.

Bli en del av vårt nätverk!

Via denna post har du möjlighet att anmäla ditt intresse för att bli kontaktad angående pågående och framtida interimuppdrag som chef, ledare eller konsult inom IT management. Intresseanmälan går snabbt och smidigt och du behöver bara lämna den information du själv önskar lämna. Ju mer info vi har desto bättre kan vi matcha dina önskemål med uppdrag hos våra kunder. Observera att detta inte är en jobbannons till en specifik tjänst. Du kommer således inte att få ett besked angående din ansökan förrän vi hittar ett uppdrag som kan matcha din profil och dina önskemål.

Vi ser fram emot din intresseanmälan gärna med bifogat CV eller LinkedInprofil.

Välkommen!

Våra pågående rekryteringar som är publika kan du hitta och ansöka till 

här

Du kan läsa mer om oss på Boxhill Executive här

Ansök nu

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig! Annars kan du skicka in ditt CV till oss så hör vi av oss så fort något som passar din profil dyker upp.

Ansök nu Skicka in CV