Boxhill växer och söker fler Rekryterings- och Searchkonsulter

Intresserad?

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig!

Ansök nu

Boxhill Executive IT rekrytering

 

Om tjänsten

Vi söker konsulter inom IT-rekrytering, Executive search och Chefsrekrytering.

Vad kan vi erbjuda dig?

I vårt team arbetar vi tillsammans med hög energi och kvalitet samtidigt som vi prioriterar arbetsglädje, professionalism och affärsmässighet. Vi arbetar med några av Sveriges mest välkända och framgångsrika företag som kunder. Vi välkomnar att våra konsulter deltar i vårt ständiga förbättringsarbete och är måna om att våra konsulter ständigt utvecklas vidare.

Som Headhunter/Rekryteringskonsult på Boxhill arbetar du med alla delar i rekryteringsprocessen samtidig som du har ansvar för att driva den framåt. De delar som ingår i rekryteringsprocessen är:

  • Uppdragsanalys och planering
  • Kartläggning, Search & urval.
  • Intervjuer.
  • Personbedömning, testning & kontroller
  • Rådgivning och ledning i processen

I dina arbetsuppgifter ingår också att ständigt arbeta med att utöka Boxhills kund och kandidatnätverk genom konsultativ försäljning och kvalitativa dialoger med personer som önskar nya utmaningar inom arbetslivet. Boxhill sätter stor vikt vid professionalitet och etik och att detta genomsyrar alla kontakter som våra konsulter genomför. Hos oss är det en självklarhet att ha ett nätverkande arbetssätt och en ständig uppdaterad förståelse för rörelserna på arbetsmarknaden.

Vi kan erbjuda dig som vill utvecklas inom rekrytering att vara med på en resa med målsättning att vara Sveriges ledande IT-rekryteringsföretag för seniora och ledande tjänster inom IT. Vi har lång erfarenhet och en väluppbyggd struktur inom företaget som vi gärna delar med oss av. Du kommer in i en erfaren grupp med ambitioner och du kommer att få möjlighet att påverka vår väg framåt i ett gäng engagerade och kompetenta kollegor.

Din bakgrund

Vi tror att du har en bakgrund inom Rekrytering som Konsultchef eller att du kommer från en position inom IT-organisationen där du deltagit i rekrytering. Det är ett plus om du har erfarenhet som chef/ledare. Om du har en akademisk examen så är det meriterande.

Vi sätter stor vikt vid personliga egenskaper. För att passa hos oss är du energisk, professionell och driven. Du är nyfiken och gillar att sätta dig in i och förstå verksamheter och organisationer. Du gillar att ha kvalitativa kontakter med många personer, både kunder och potentiella arbetstagare, dagligen. Du ser möjligheter, lösningar och bidrar till ett positivt arbetsklimat och teamkänsla.

Ansökan

Om du är intresserad av tjänsten så kontakta gärna Ann Bender 0722 -14 08 72 ann.bender@bhill.se eller Petra Törnblom 0760 - 03 60 80 petra.tornblom@bhill.se för en dialog. Vi välkomnar givetvis också ditt CV via länken nedan. Ansökningar kommer att hanteras och bearbetas löpande så vänta inte med att kontakta oss.

Vi ser fram emot en givande dialog med dig. Varmt välkommen med ditt intresse!

Läs mer om oss på

www.bhill.se

www.boxhillexecutive.se

Om Företaget

Boxhill erbjuder headhunting och Executive Search till ledande positioner och specialisttjänster inom IT. Vi har lång erfarenhet av framgångsrik rekrytering av IT-chefer, specialister och andra nyckelpersoner inom IT. Vi arbetar med några av Sveriges mest framgångsrika företag som kunder. För att anställa rätt person är det avgörande att ha kunskap och förståelse om företagets verksamhet och utmaningar. Insikten i vad som attraherar nya medarbetare är av högsta betydelse. Med kunskap om våra kunders kultur, mål och visioner har vi en tydlig bild över vem som behövs rekryteras. Vår uppgift är attrahera de personer som gör skillnad hos våra kunder, som passar just deras organisation. Boxhill har sitt kontor på Hötorget, Hitech Building, i Centrala Stockholm. För mer info se www.bhill.se

Ansök nu

Är detta något för dig? Tveka inte att höra av dig! Annars kan du skicka in ditt CV till oss så hör vi av oss så fort något som passar din profil dyker upp.

Ansök nu Skicka in CV