Det optimala chefsnätverket

Att en chef- eller ledarrekrytering blir lyckad får enormt stora positiva konsekvenser.

Boxhill Executive erbjuder headhunting och rekrytering av kvalificerade ledare.  I vår värld är ”good enough” inte tillräckligt bra. Vi bär med oss över 15 års erfarenhet av rekrytering av framgångsrika ledare. Våra rekryteringskonsulter har egen erfarenhet av ledarskap och har god förmåga att bedöma ledare. Vi är utbildade i ledarskapsteori , coaching och personbedömning. I rekryteringsprocesser används verktyg som står på god vetenskaplig grund och som vi är certifierade i.

Vår uppgift och styrka är att matcha er strategi med rätt människor.

Det optimala chefsnätverket

Boxhills ambition är att erbjuda det optimala nätverket för att hitta de Ledare som hjälper just er organisation att nå era mål och visioner. Vårt Chefsnätverk är ett strategiskt uppbyggt, ständigt växande och aktuellt nätverk av högpresterande ledare och chefer. Vi söker ständigt upp framgångsrika ledare som besitter kompetenser som är eftertraktade hos våra kunder.

Bli en del av vårt nätverk!

Med många år i branschen har vi ett långt track record av lyckade rekryteringar.

Bakom varje rekrytering finns en gedigen relation mellan oss, företaget och den som anställs. Här följer ett axplock av tillsatta roller.

Gruppchef för Customer Selection till HMs globala MarknadsavdelningDenna roll ingår i ledningsgruppen för avdelningen ”Media- och kundanalys” på H&Ms globala marknadsavdelning.

Chef över Chef Solution Center .NETDenna roll innebär *Personalansvar för 5 gruppchefer och ett hundratal anställda inom applikationsutveckling, *Budgetansvar, *Förändringsledning inom Agil transformation och kulturfrågor

TestledareDenna roll ingår i JMs agila team inom Projektprocesser. Projektportalen är ett av JMs viktigaste verktyg som hela verksamheten använder i sitt dagliga arbete.

Tillsatta tjänster